Miracles of Jesus

Cristi a fost impresionat de trucurile și iluziile unui magician dar a învățat că adevăratele miracole vin doar de la Dumnezeu. Cartea Cărților îi duce pe Cristi, Oana și Memo în Israelul antic. Fii martor cum Isus vindecă un om paralizat, liniștește furtuna și cum eliberează un om de duhuri necurate. Descoperă cum chiar și cel mai mare dușman nu se compară cu puterea lui Dumnezeu! Copiii învață că adevăratele minuni vin numai de la Dumnezeu. * Asigurați-vă că previzualizați videoclipul poveștii biblice pentru acest curs, deoarece unele imagini pot fi prea intense pentru copiii mici. Povestirea biblică pe scurt e mai puțin dură. De asemenea, previzualizați Contextul biblic și Indicatoarele.

LECȚIA 1 DUMNEZEU ESTE ATOTPUTERNIC.

Adevăr biblic: „Cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile!”

Verset | Sari ca mingea „Dumnezeu a uns cu Duhul Sfânt şi cu putere pe Isus din Nazaret, care umbla din loc în loc, făcea bine şi vindeca pe toţi cei ce erau apăsaţi de diavolul; căci Dumnezeu era cu El.” Fapte 10: 38 (NKJV)

LECȚIA 2 DUMNEZEU ESTE ÎNTOTDEAUNA CU MINE

Adevăr biblic: „Pot merge la Isus cu toate nevoile mele.”

Verset | Sari ca mingea „Dar lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi să credeţi că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; şi, crezând, să aveţi viaţa în Numele Lui.” Ioan 20:31 (VDC)

LECȚIA 3 ADEVĂRATELE MINUNI SUNT DE LA DUMNEZEU

Adevăr biblic: Isus este Vindecătorul meu.

Verset | Sari ca mingea „Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi în veci!” Evrei 13:8 (VDC)