Rruga për Damask

Anyone can change with God’s help.

Kur Krisi, Xhoi dhe Gizmo përplasen me një hajdut adoleshent, ata pyesin veten nëse ai mund të ndryshojë ndonjëherë. SuperLibri dërgon Krisin, Xhoin dhe Gizmon të takojnë Saulin nga Tarsusi, i cili ishte duke udhëtuar për në Damask që të persekutonte të krishterët. Bëhuni dëshmitarë të takimit të tij verbues, të transformimit të tij të plotë dhe të arratisjes së tij. Mësoni se si dikush që donte të vriste besimtarët u bë apostulli Pal, një nga misionarët më të mëdhenj të të gjitha kohërave. Fëmijët mësojnë se të gjithë mund të ndryshojnë me ndihmën e Zotit.