The Road to Damascus

Atunci când un adolescent delincvent intră în casă, Cristi nu crede deloc că hoțul se poate schimba. Cartea Cărților îi duce pe Cristi, Oana și Memo să îl cunoască pe Saul din Tars, care este în drum spre a-i persecuta pe creștinii din Damasc. Copiii sunt martori ai convertirii miraculoase, vindecării și botezului lui Saul, înainte ca acesta să fie nevoit să scape el însuși de persecuție. Descoperiți cum un om care a vrut să-i omoare pe credincioși a devenit apostolul Pavel – unul dintre cei mai mari misionari din toate timpurile. Copiii învață că orice om se poate schimba cu ajutorul lui Dumnezeu.

LECȚIA 1 DUMNEZEU MĂ IUBEȘTE

Adevăr biblic: Indiferent de ceea ce am făcut, Dumnezeu mă poate mântui.

Verset | Sari ca mingea „O, adevărat şi cu totul vrednic de primit este cuvântul care zice: ‘Hristos Isus a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi’, dintre care cel dintâi sunt eu.” 1 Timotei 1:15 (VDC)

LECȚIA 2 CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU M-A SCHIMBAT

Adevăr biblic: „Cu cât citesc mai mult Biblia, cu atât mai mult pot deveni ca Isus.”

Verset | Sari ca mingea Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi prin înnoirea minţii voastre, ca să puteți discerne care este voia lui Dumnezeu, cea bună, plăcută și desăvârșită.” Romani 12:2 (NTR)

LECȚIA 3 DUMNEZEU MI SE VA DESCOPERI

Adevăr biblic: Eu sunt un copil al lui Dumnezeu, iar El Se va descoperi pe Sine Însuși pentru mine.

Verset | Sari ca mingea „Cine Mă iubeşte va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi şi Mă voi arăta lui.” Ioan 14:21b (VDC)